- Przystawki
- Kids Menu
- Śniadania
- Zupy
- Pizza z pieca
- Pasta
- Burgery
- Oryginalne Pastrami-NYC
- Ciabatta z Wołowiną
- Cielęcina
- Wieprzowina
- Wołowina BLACK ANGUS
- Dania z Baraniny
- Dziczyzna
- Ryby
- Białe mięso
- Sałatki domowe
- Desery
- Wołowina z grilla
- Dodatki
- Napoje zimne
- Alkohole Regionalne
- Napoje gorące
- Zimowe Rozgrzewanie
- Piwo Regionalne
- Piwo
- Alkohole
- Drinki i koktalije alkoholowe
Double Beef tenderloin Tartare served with garlic toast.
Black Angus Carpaccio with garlic croutons
Beef tenderloin Tartare served with garlic toast.
Regional sauerkraut soup with potatoes and smoked pork rib
"Żurek" - traditional sour soup with sausage and egg
Sos Biały, Mozzarella For di Latte, Pasta truflowa, Salami-Spinata, Ricotta
White Sauce, Mozzarella For di Latte, Truffle Paste, Salami-Spinata, Ricotta
Sos Pomidorowy, Mozzarella, Wołowina "Black Angus", Gorgonzola, Rukola, kapary
Tomato sauce, Mozzarella, Beef ?Black Angus?, Gorgonzola, Rucola, capers
Sos Pomidorowy, Mozzarella, Provolone, Pecorino, Gorgonzola
"4 cheese Pizza" Tomato sauce, Mozzarella, Provolone, Pecorino, Gorgonzola
czosnek, oliwa z oliwek, papryka chilli, polędwica Angus, parmezan
garlic, olive oil, chilli pepper, Angus tenderloin, parmesan cheese
czosnek, oliwa z oliwek, cebula, papryka chili, pomidory, krewetki tygrysie
garlic, olive oil, onion, chili peppers, tomatoes, tiger prawns
czosnek, oliwa z oliwek, papryka chili, parmezan
garlic, olive oil, chili pepper, parmesan cheese
bazylia, orzeszki pini, czosnek, oliwa z oliwek, parmezan
basil, pine nuts, garlic, olive oil, parmesan cheese
boczek, sos carbonara, śmietana, parmezan
bacon, carbonara sauce, cream, Parmesan cheese
owoce morza, oliwa z oliwek, czosnek, papryka chilli, cebul, pomidory świeże
sos bolognese na cielęcinie, parmezan
bolognese sauce on veal, Parmesan cheese
ser halloumi, mix sałat, sos salsa, żurawina.
cheese halloumi, mix salad, served with French fries and coleslaw salad, salsa, cranberries.
Mięso wołowo-cielęce, papryczka jalapeno, mix sałat, sos BBQ
beef-veal, jalapeno, mix salad, tomato, cucumber, onion, BBQ sauce, chef's sauce, served with French fries and coleslaw salad
Mięso wołowo-cielęce, boczek, pomidor, ogórek, cebula, mix sałat, sos szefa
beef-veal, bacon, mix salad, tomato, cucumber, onion, chef's sauce, served with French fries and coleslaw salad
Bułka, mięso wołowo-cielęce, boczek, ser, pomidor, ogórek, cebula, mix sałat, sos szefa.
Burger roll, beef-veal, bacon, mix salad, cheese, tomato, cucumber, onion, chef's sauce, served with French fries and coleslaw salad.
pastrami, sos szefa, mix sałat, kapusta kiszona Pastrami Burger "New York Reuben" Served with STEK HOUSE fries, and white cabbage salad, mix salad, chef's sauce.
pastrami, sos BBQ mix sałat, cebulka karmelizowana Pastrami Burger "New York Don Pastro" Served with STEK HOUSE fries, and white cabbage salad, mix salad, caramelized onion, BBQ sauce.
Ciabatta, Wołowina z Black Angus, pomidor,
cebula, ogórek kiszony, mix sałat, boczek, sos szefa
Rib-eye steak 250g (Country of origin: NAMBIA) served with served with Cafe de Paris and either mushroom or pepper sauce to Your choice
Sirloin Angus served with Cafe de Paris
and either mushroom or pepper sauce to Your choice
Leg of mutton in its own juice served with highlanders dumplings
Mutton stewed in its own sauce, based on vegetables
Mutton stew served with the pepper, olives and regional dumplings.
Mozzarella di bufala salad with toasts
Humus, zielone oraz czarne oliwki, tahini, kapary, pita
Hummus, green and black olives, tahini, capers, and pita
Burrata salad with balsamic vinegar with toasts.
Pulled Beef salad with sesame and toasts and peach salsa
Menngue cake with mascarpone cream and ice cream
Sorbet (strawberry, raspberry or blueberry)
Hot apple pie with ice cream, whipped cream and cranberry
T-bone steak served with grilled vegetables and baked potato.
Sirloin fillet Mignon served with potatoes gratine, with grilled vegetables, and sauces.
Tagliata with sirtoin "Angus" with Focaccia, served on arugula with parmesan flakes, pickled green papper and capers
Beef fillet Angus steak served with pappardelle tossed and grilled vegetables.
Beef fillet steak with pepper sauce, served with Steak House french fries,
Angus beef tenderloin with gratine potatoes and forest mushroom sauce
Sirloin steak served with fries and mushroom sauce.
New York sirloin steak served with mushroom sauce and gratine.
Orange, apple, grapefruit, black currant, ,tomato, pineapple, multivitamin
100% NATURALNE
100% NIEPASTERYZOWANE
100% NIEFILTROWANE
100% BEZ KONSERWANTÓW
100% Z NASZYCH GÓR
"Górale już mają swój browar"
PILS
Najpopularniejsze piwo świata, jasny lager na styl bawarski, którego historia sięga 1842 r. o wyjątkowej, wyrazistej goryczce z zachowaniem "Bawarskiego Prawa Czystości" - Reinheitsgebot, czyli z użyciem tylko słodu, chmielu, wody i drożdży.
Zawartość ekstraktu 12,5% wag, alkohol 5,2%
DUNKEL - CIEMNY
Ciemny lager dolnej fermentacji w stylu Niemieckim. Smakosze ciemnych piw odnajdą w nim aromaty gorzkiej czekolady, karmelu oraz ciemnego pieczywa
HELLES
Jasne typowo wiedeńskie piwo typu Lager, o wyjątkowo łagodnym smaku.
Podstawowa brzeczka wynosi 12,0o zawartość alkoholu 4,7%
MARCOWE
Znane jako Marzen , od 1842 stało się typowo wiedeńskim piwem, słynnym z czerwonawego koloru. Do dzisiaj to piwo jest znane na świecie jako Vienna-Red słynne z tego , że wyjątkowo upodobały sobie je kobiety.
Podstawowa brzeczka wynosi 12,5o
MIODOWE
W wielkim skrócie można je określić jako piwo marcowe z dodatkiem miodu gryczanego. To właśnie miodowe składniki nadają
szlachetnej goryczce oryginalnego, lekko słodkawego smaku i barwy królewskiego bursztynu.
PSZENICZNE
Warzone według staro bawarskiej receptury z mieszanki słodu pszennego, oraz jęczmiennego w procesie podwójnej dekokcji. Szczególną tajemnicą w piwie pszenicznym są drożdże górnej fermentacji, przez co piwo jest naturalnie mętne.
Ciabatta, Wołowina z Black Angus, pomidor,
cebula, ogórek kiszony, mix sałat, boczek, sos szefa